Izvor: Happy BSC
18.09.2021 u 19:10
0

DEJAN KESAR ZA „TELEMASTER“ : Srbija treba da nastavi putem prosperiteta i boljeg života u budućnosti!

U emisiji “ Telemaster“ gost je bio političar Dejan Kesar.

On je govorio o sednici koja je danas održana u Skupštini Srbije.

– Danas su donete ključne odluke. Jednoglasnom odlukom odlučeno je da se od 21. do 24. oktobra održi izborna skupština.  Dogovorili smo tehnička pitanja koja ćemo sprovoditi do održavanja zvanične sednice u oktobru. Odlučeno je da  4000 delegata ravnomerno zastupa i opštinski  i glavni odbor.

– Suštinski cilj je da spustimo na mesne, gradskei  opštinske odbore koga će oni predložiti i time na jasan način pokazujemo visok stepen demokritičnosti- izjavio je političar Dejan Kesar.

PROČITAJTE JOŠMihailovic Vacić: Ima ozbiljnih pomaka u dokumentu predstavljenom u međustranačkom dijalogu

– Nas očekuju i predsednički izbori naredne godine. Mi se sada nalazimo u fazi rešavanja tehničkih pitanja. Vučević je danas jasno istakao da je moralna obaveza predsednika Aleksandra Vučića

da Srbija nastavi putem prosperiteta i boljeg života. Pozivam sve građane Kosova i Metohije da podrže srpsku izbornu listu. Zaista verujem da ćemo uspeti da nađemo dogovor.

PROČITAJTE JOŠLSV podržava mere evroparlamentaraca

– Srpska napredna stranka je uvek spremna da otvoreno priča o svim temama. Radimo i na unapređenju putne i železničke infrastrukture. Fabrika „Leoni“ zaposliće 4000 radnika. Fabrika “ Sinofarm“ ima kapacitet od 4 miliona vakcina. Plate i penzije su u odnosu na 2012. godinu neuporedivo veće. Srbija je danas prva po privlačenju stranih direktnih investicija. Radimo na modernizaciji vojske i policije-  istakao je političar Dejan Kesar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter