Izvor:
03.10.2018 u 14:22
0

ĐORĐEVIĆ: Ne želim da deca u Srbiji prose za hranu!

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da je uputio hitno pismo centrima za socijani rad povodom slučaja male devojčice koja svira na Terazijama da bi zaradila za hleb, kako bi se sprečila iskorišćavanja dece.

"Ovo se sada desilo, poslali smo oštro pismo ka Centru za socijalni rad Beograd gde smo rekli da stave sve u slžbu, organizuju sastanak sa komunalnom policijom i reše situaciju, jer ja kao minisar ne želim da se to dešava u Srbiji", rekao je Đorđević odgovarajući na pitanje novinara.

Đorđević je dodao da je isti akt upućen i Komunalnoj policiji i da je taj problem aktuelan od maja, kada je Ministarstvo ukazalo na opštu pojavu u Srbiji da postoje ljudi koji prose i u tome zloupotrebljavaju decu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter