Izvor: Happy BSC
04.07.2021 u 10:52
0

ĐUKANOVIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Nemam dilemu da Jovičića u zatvoru zadržavaju neke kolege iz SNS!

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Narodni poslanik, Vladimir Đukanović. Otkrio je strašnu istinu i do sada neviđene detalje u optužnici protiv Aleksandra Jovičića, predsednika beogradske opštine Palilula. 

– Sutra se povlači zakon. Bez banaka ne možete, a njih je korona prilično pogodila. Sinoć u razgovoru sa Vučićem sam zamolio da se povuku sporni predlozi u skupštini. Morate da nađete rešenje između privrede i države. Ovo je situacija koja dovodi u ozbiljnu problematiku. Molim kolege, mora da se misli i na državu. Mora da se nađe rešenje. Postoji 200.000 tužbi protiv srpskih banaka. Mora racionalno da se razgovara, mora da se štiti i država, advokati su dužni da štite i državu. Nema veze ni sa kakvom strujom po tim advokatskim komorama, ne zanimaju me sukobi u klanovima po advokatskim komorama u Srbiji. Ja samo pokušavam da štitim interes građana. Oni su ti koji imaju prioritet. Dajte ljudi da se sedne i da se razgovara, svima nam je interes da se zaštiti država. Šta ćemo kada „ukanalimo“ banke koje će onda da odu? Svi smo na gubitku. 

VAŽNO: 

DOKTOR ILIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Komisija ne pravi razliku između KAVEZA I KREVECA?! Otkrivena POLITIČKA POZADINA JEZIVOG IZVEŠTAJA za socijalne ustanove

DR DRAGUTINOVIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ključno i jedino rešenje protiv novog DELTA SOJA ako želimo da dočekamo mirnu jesen!

BEOGRADSKA SVETINJA U DIVNIM BOJAMA: Hram Svetog arhangela Gavrila osvetljen dekorativnom rasvetom! (FOTO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUL: Idealan dan za šetnju!

U toku razgovora sa Andjelom Lakićević i Božidarom Gutićem Đukanović je objasnio nerazjašnjene optužnice protiv Jovičića. 

– Ja sam njegov branilac u ovom slučaju. Kvalifikacija dela za šta se on tereti je trgovina uticaja. Ja sam bio šokiran odlukom da mu produzi pritvor za još 30 dana. Pritvor i zatvor nije isto, to mora da se zna. Gospodin Jovičić je podneo ostavku na mestu predsednika opštine Palilula. Mi smo tražili blažu meru, da sedi sa nanogicom u kući. Više tužilaštvo u Beogradu se slozilo sa predlogom odbrane. U takvim situacijama se gotovo nikada sud ne protivi tome. Ali ovo je jedna politikanska odluka. Da li se neko plaši šta je Jovičić napisao u ostavci. Stav Vrhovnog kasacionog suda mora da se poštuje, rekao je Đukanović.

– Neko se u Višem sudu bavi politikom – a ne pravom. Ko to radi i zašto to radi? To je pravi pritisak na pravosuđe. Pretpostavljam da će odbiti našu žalbu, i on će ostati u pritvoru. Iz Višeg suda u Beogradu neretko izlaze podaci, i dođu do javnosti određeni akti koji ni mi advokati jos nismo primili. Dostavljaju se kompletne optužnice. Kome smeta Jovičić pokazaće vreme, naglasio je Đukanović na Happy TV. 

– Stavljaju mu tačku tri da može da ponovi delo, a kako da je ponovi kada je dao ostavku. 95 posto sudija u ovoj zemlji radi čestito i po Ustavu, i to je veoma važan posao za državu. Ali taj 5 posto hara našim pravosudjem i vrše pritisak i maltretiraju ovih 95 posto. Nažalost se to dešava. Pogledajte zašto je najniže poverenje gradjana upravo u pravosuđe. Vlast ne može da smeni sudiju, po zakonu, objasnio je.

– Jovičić je u svojoj ostavci i naveo da će nekima, koji su sve ovo zakuvali, i reći nešto kad dođe vreme. Ja nemam nikakvu dilemu da su to kolege iz stranke i koje pripadaju vlasti. Mi nismo tražili da se on šeta po gradu, nego da bude u kućnom pritvoru – zbegli su da to uvaže, rekao je Đukanović za Happy TV.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter