Izvor: OBJEKTIV. RS
14.02.2023 u 13:59
0

Dodik čestitao Vučiću Dan državnosti: Srbiju i Republiku Srpsku vežu snažne i neraskidive veze

Srbija sutra obeležava Dan državnosti

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja.

– Poštovani predsedniče, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja, zadovoljstvo mi je da Vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke i poželim mnogo uspeha u razvoju zemlje – naveo je Dodik.

On je istakao da su svi u Republici Srpskoj izuzetno ponosni što je Srbija, sa Vučićem na čelu, svake godine ekonomski i politički sve jača i kao takva, veliki oslonac svim Srbima gde god da žive.

http://SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Srbija je za nas najlepša zemlja na svetu!“ (FOTO)

– Srbija u Republici Srpskoj uvek ima iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja, jer nas povezuju snažne i neraskidive veze, bratska ljubav, zajedničko nasleđe, poreklo, prošlost, a verujem i svetla budućnost – naglasio je Dodik.

Dodik je izrazio zahvalnost Vučiću i državnom rukovodstvu Srbije na nesebičnoj pomoći u proteklom periodu koja se ogleda u brojnim projektima realizovanim u Republici Srpskoj, kao i na novima sa kojima će, kako je naveo, nastaviti da stvaraju uslove za bolji život građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je izbornu pobedu novom predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku: "Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije!"
Instagram/buducnostsrbijeav

– Poštovani predsedniče, sa najboljim željama za jaku, stabilnu i naprednu Srbiju, primite izraze mog posebnog poštovanja i uvažavanja – navodi Dodik u čestitki.

Srbija sutra obeležava Dan državnosti, ustanovljen u znak sećanja na dva važna događaja iz istorije koja su se dogodila na Sretenje, 15. februara – Prvi srpski ustanak koji je izbio 1804. godine i proglašenje Sretenjskog ustava 1835. godine, koji predstavlja začetak moderne Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter