Izvor: BSC Happy
30.10.2023 u 19:22
0

DRAGI PRIJATELJU, POČIVAJTE U MIRU: PREDSEDNIK VUČIĆ uputio saučešće povodom SMRTI IŠTVANA PASTORA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće povodom smrti Ištvana Pastora.

– Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Ištvana Pastora, velikog čoveka, časnog političara i prijatelja sa kojim smo zajedno gradili snažne temelje poverenja između Srba i Mađara i radovali se svakom uspehu koji je doneo bolji život našim građanima.

Ištvan je uživao nepodeljeno poštovanje svih poštenih i radnih ljudi Srbije, što je bilo i najveće priznanje za njegov neumoran rad i ogromne napore koje je ulagao u bolji i bezbedniji život svih i stvaranje stabilne i perspektivne budućnosti za generacije koje dolaze. Njegova uloga u promociji i afirmaciji mađarskog identiteta u Srbiji, ostaje deo bogatstva naše zemlje i jedna od najviših vrednosti za koje se dosledno zalagao.

Ištvan Pastor je uvek bio spreman da preuzme i podeli odgovornost i brigu za rešavanje svakog izazova u teškim vremenima naše zajedničke borbe za bolju Srbiju. Više nego mnogi drugi, doprineo je napretku zemlje, njenom ekonomskom boljitku, kao i prijateljstvu između Srbije i Mađarske. Sa velikom pažnjom i posvećenošću, radio je na svim projektima od značaja koji su dodatno učvrstili veze između naših naroda, zasnovane na međusobnom poštovanju i razumevanju.

Ištvanovo političko iskustvo i znanje, predstavljali su posebno jak oslonac u teškim i prelomnim trenucima po našu zemlju, a vizija razvoja Srbije, kao zajedničke kuće svih nas za čiji napredak i razvoj se vredi boriti, ostaje zalog njegove politike i podstrek svima nama da te ciljeve nastavimo da ostvarujemo.
Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, saborcima i poštovaocima Ištvana Pastora.

Dragi prijatelju, počivajte u miru – naveo je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter