Izvor: BSC Happy
30.10.2023 u 19:26
0

PRIJATELJ I NEUMORNI BORAC ZA NAPREDAK SRBIJE: DAČIĆ uputio telegram saučešća povodom SMRTI IŠTVANA PASTORA!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je izraze iskrenog saučešća povodom smrti Ištvana Pastora njegovoj porodici i Savezu vojvođanskih Mađara.

– Sa velikom tugom primio sam vest da nas je napustio Ištvan Pastor, prijatelj i neumorni borac za napredak Srbije kao moderne i tolerantne zajednice svih njenih građana i naroda. Ištvan Pastor je svojom mudrošću i velikom energijom predvodio mađarsku nacionalnu zajednicu u Srbiji putem saradnje i zajedništva, što će ostati upamćeno kao njegovo istorijsko nasleđe. Srbija je bila bogatija sa Ištvanom Pastorom i njegovim delom, pa će njegov odlazak ostaviti neizbrisiv trag, ali i obavezu svima nama da nastavimo da živimo u slozi i posvećenošću napretku i budućnosti Srbije. Porodici Ištvana Pastora i njegovom Savezu vojvođanskih Mađara upućujem izraze iskrenog saučešća – naveo je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter