Izvor: Happy BSC
20.02.2021 u 09:41
0

EKSKLUZIVNO General Dikić za Happy TV: SVE ZA SRBIJU, SRBIJU NI ZA ŠTA!

General žandarmerije Bratislav Dikić ekskluzivno je govorio za najgledaniji jutarnji program „Vikend jutro“ na Happy televiziji. Po prvi put je objasnio sve u vezi njegovog hapsenja, boravka u zatvoru u Crnoj Gori i pretnjama koje je doživljavao.

General Dikić se osvrnuo i na tok suđenja i rekao:

– Ova olobađajuća odluka suda je jednino pravedna. Ja se nadam da je konačno rešeno sve. Treba da se pojavi neki časni tužilac koji će sve ovo ponovo ispitati i da će se konačno skinuti ljaga sa mog imena. Ja se ne plašim ponovljenog postupka. Znam da nisam kriv – rekao je general Dikić.

PROČITAJTE JOŠ:

RUSIJA registrovala i TREĆU vakcinu protiv korone!

DODIK: Visoki predstavnik je prošlost! Moramo graditi bolju budućnost!

I AMERIČKI mediji preneli vest o smrti Đorđa Balaševića!

Na pitanje da li će se ponovo vratiti u službu žandarmerije Srbije on je rekao:

– Nemam nameru da se vraćam. Sada mi treba vremena da se posvetim porodici, mnogo je vremena izgubljeno. Ako bude bilo potrebe ja ću se vratiti jer volim moju Srbiju – rekao je Dikić. 

Sakakvim se pretnjama suočavao rekao je: 

– Tražili su da optužim srpsku crkvu, zatim lidere DF koje sam upoznao tek na sudu, Nenada Popovića, neke ljude iz Rusije za koje nikad nisam čuo, pa čak da uvučem u priču i predsednika Srbije Aleksandra Vučića – ispričao je Dikić.

– Nudili su mi 50.000 evra odmah, mojoj porodici da isplate u Srbiji, a ako je potrebno rekli su da će dati još. Nisam prihvatio novac, a onda su počele pretnje. Govorili su mi da moja porodica nije bezbedna ni u Srbiji. Mojoj ćerki je nepoznati muškarac prišao sa leđa, počupao je za kosu i pretio da moram sarađivati sa crnogorskim tužilaštvom. Kada bi mi porodica dolazila u posetu, govorili su da se paze jer Morača ima mnogo krivina – rekao je Dikić.

Poruka koju je imao za sve geldaoce na kraju: 

Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta. 

Ovako je General Dikić govorio po prvi put javno samo za gledaoce najgledanijeg jutarnjeg programa Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter