Izvor: Happy BSC
10.12.2022 u 08:20
0

EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY VINAR SRĐAN PETROVIĆ IZ VELIKE HOČE: „Pružili smo miran, gandijevski otpor policiji, hvala Bogu niko nije povređen“

U jutarnji program Hepi televizije „Dobro jutro, Srbijo“ uključio se Srđan Petrović, vlasnik vinarije iz Velike Hoče kome su, pre dva dana, službenici kosovske Carine i pripadnici policijskih snaga zaplenili i konfiskovali 40.000 litara vina i nešto rakije. 

KRAJ DRAME U VELIKOJ HOČI Policija privremenih prištinskih istitucija otela je Petrovićima 42.000 belog i crnog vina, vrednog više od 100.000 evra!

– Moja porodica i ja pokušavamo da dođemo sebi i da se saberemo. Toga dana spremao sam se da odem i da kupim sir prijateljima. Dok sam stajao na kapiji, ugledao sam četiri pištolja, uniforme. Zatekli su me nespremnog. Ušli su bahato. To me je preseklo. Kasnije, kako se situacija razvijala bili smo psihički iscrpljeni. Bio sam maksimalno korektan prema njima. Posle dva dana iščekivanja su se pojavili. Za čitavo selo ovo je bila agonija. Svi smo doživeli strah – kazao je Petrović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da je mučenje od strane kosovske policije trajalo predugo i dodao da je mislio da će se naći kompromisno rešenje, kao i da je ponudio da plati prekršaj. 

– Kada sam video sina na krovu, šokirao sam se, ali nisam hteo da pokažem strah. Međutim, do juče sam se držao dobro, kada sam psihički klonuo. Pružili smo pasivan, gandijevski otpor policiji. Hvala Bogu nije došlo do većih incidenata i niko nije povređen – rekao je Petrović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter