Izvor: HAPPY BSC
31.12.2022 u 12:14
0

IZRAZ ZAHVALNOSTI ŠTO RADE I ZA PRAZNIK: Ministar Vesić doručkovao sa radnicima na deonici Novi Beograd – Surčin (FOTO)

Ministar Vesić se zahvalio radnicima u ime predsednika Vučića što rade za praznike kako bi ova deonica puta bila završena na vreme.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić posetio je jutros radnike koji rade na izgradnji deonice puta Novi Beograd – Surčin, koja će biti zavšena u martu i biće glavna i najbrža veza Beograda sa auto-putem „Miloš Veliki“.

Ministar je radnike, koji rade i danas, 31.decembra, iznenadio posluženjem i sa njima doručkovao, kao izraz zahvalnosti što rade i za praznik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Doneo sam jutros doručak radnicima na ovoj deonici autoputa, koji se ubrzano završava i u martu bi trebalo da bude pušten u saobraćaj. Tu sam da im se zahvalim u ime predsednika Vučića i naše vlade zato što rade za praznike, i 31.decembra i 2.januara, kako bi ova saobraćajnica bila završena na vreme – rekao je ministar Vesić.

Vesić je ukazao na značaj deonice Novi Beograd – Surčin, jer će skratiti put svima iz tog dela grada do autoputa „Miloš Veliki“, a rasteretiće i autoput Beograd – Šid.

MINISTAR VESIĆ PORUČIO: Uspostavljanje saobraćaja na auto-putu Niš – Dimitrovgrad od 15 sati

Put koji se gradi od Novog Beograda do Surčina dug je oko osam kilometara.

– Ovu deonicu gradimo u profilu autoputa ali je gradska saobraćajnica na čemu sam insistirao kada je projekat počeo dok sađ obavljao javnu funkciju u Beogradu. Od oko osam kilometara dužine saobraćajnice izgrađeno je skoro sedam kilometara biciklistčke staze i staze za pešake. Na taj način pokazujemo da nam je važna urbana mobilnist. To znači da nije važno sagraditi samo puteve, već i u urbanim područjima omogućiti da se razvija biciklizam, da se koriste i drugi vidovi prevoza – rekao je Vesić.

Uputio je veliku zahvalnost svim radnicima, pre svega u komunalnim sistemu i transportu, koji će raditi za praznike.

– Večeras će raditi desetine hiljada ljudi u komunalnom i transportnom sistemu Srbije, u lokalnim preduzećima, vodovodima, gradskom prevozu, u železnici, oni koji grade puteve… Za sve njih večeras neće biti proslave Nove godine kao što će to činiti ostali građani, ali oni rade kako bi svi ostali mogli da slave, a Srbija da se dalje razvija. Zato sam jutros želeo da dođem i doručkujem sa njima, kako bih im rekao hvala za sve što rade – rekao je ministar Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter