Izvor: Tanjug
17.06.2023 u 11:53
5

„SRBIJA DA ISKORISTI ISTORIJSKE PRILIKE“: HIL preneo BAJDENOVU poruku

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil poručio je danas da smatra da je 'Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike.

On je na svom nalogu na Tviteru objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da ono što bude danas urađeno, “odrediće živote za tri ili četiri naredne generacije“. 

 – Ovo su poruke predsednika Bajdena meni i mojim kolegama. Odlična poruka o iskorištavanju istorijskih prilika. Mislim da je Srbija za to sposobna – napisao je Hil.

NOĆ NA KOSOVU: KURTIJEV „GESTAPO“ PATROLIRA, MAPA RASPOREĐENIH OKUPACIONIH SNAGA U MITROVICI – OPKOLJAVANJE SRBA (FOTO)

Bajden je u video poruci američkim diplomatama takođe naveo da SAD imaju viziju pozitivne budućnosti.

 – Naša je vizija pozitivna budućnosti. Želimo da gradimo sa drugima, a ne protiv njih. Da se sa njima aganžujemo u zajedničkim interesima, da pomognemo zemljama u razvoju da pruže više svojim građanima – poručio je Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “„SRBIJA DA ISKORISTI ISTORIJSKE PRILIKE“: HIL preneo BAJDENOVU poruku”

  1. od kad to amerika gradi bilo sta. od kad postoji ona samo unistava i razara. nacija izgradjena na genocidu nemoze da stvara nista dobro.

    5
    1
    Odgovori
  2. Viziju pozitivne budućnosti?!
    Jel’ to ista ona vizija koju ima sa Ukrajinom?Šta je zaista hteo time da poruči i kaže?Ne moramo mi ništa ni da se pitamo šta je pisac hteo da kaže u ovom slučaju ,jer kad su Ameri u pitanju i njihova spoljna politika, sve je jasno kao dan.Kroz čitavu njihovu ne tako dugu istoriju , gurali su nos u tuđa dvorišta ,izazivali manje ili veće sukobe.Činjenica da niti jedan njihov predsednik nije preskočio nekakav sukob u svetu ,dovoljno govori.Jel’ to vizija pozitivne budućnost?!?!

    3
    0
    Odgovori
  3. бајден је изложени во!! и терориста фашистичка банда запада БИЛДЕРБЕРГ ГРУПЕ и НЕВЕРНИКА то је геноцид над свима од Индијанаца преко Вијетнама Камбоџе до сада!!😈👿👎🕳️

    0
    0
    Odgovori
  4. Sve sto je rekao Bajden misli suprotno a cim postoji ova recenica Da se iskoristi istorijska prilika…. , znacilo bi da se sprema nesto veliko i lose za Ruse , otvorite oci sirom Rusi i Putine , sigurno nesto spremaju i to nezakonito .
    Ameri nisu shvatili da su mogli biti pobednici bez ikakve borbe a pogotovu bez borbe sa Rusima i Kinezima da su imali bar malo hrabrosti da spuste te svoje kljunove , odbace taj glupi ponos i pogledaju sta zaista zele ti koji ih finansiraju , da su shvatili koliko je to zlo mozda bi i reagovali ovako ili izgleda da jos ne shvataju ili se mozda slazu , ako je ovo drugo u redu , jos bolje da neke ne grize savest kada bi odreagovali na zlo …. pa nekada mora i da se malo gubi gubi da bi se stalo na prave noge , ne mora se vecito pobedjivati , ipak iza njih stoje isti oni koji su finansirali Hitlera i primili ga onomad u svoje drustvo , onda , nastavak se zna , a sta sada uraditi sa tim koji su Hitlera finansirali i podrzavali onda i sada , znace Rusija . Pa eto oni , Amerikanci, racunaju a izgleda idu i na tu kartu da ce Nemacka pasti cim sele proizvodnje iz Nemacke u Ameriku . Misle da je Amerika daleko , nema za Ruse nista sto je daleko kada se rese , jeste da se tesko resavaju ali kada se oni rese , druga strana treba da zna sta joj je ciniti a ne da salje ovakve poruke ionako istraumiranim i uplasenim drzavama , bas od strane Amerikanaca i Bajdena & Co , izuzimam Šolea iz te klike , nekako mi ne ide uz njih , ali ni on se ne oglasava ne daje ostavku na svoj polozaj, ne stvara neki novi savez kod demokrata, bolji, znaci da je i dalje u ekipi sa gospojom . Steta , steta sto i pored ociju ne vide i pored mozga ne sagledavaju svo zlo koje gura ,ne samo , Ameriku u propast . Yar ne misle da ce neko tome stati na put .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter