Izvor: bschappy
27.09.2023 u 20:52
0

HILJADE LJUDI ISPRED HRAMA: Palili sveće i odali počast ubijenim Srbima u Banjskoj(VIDEO)

Ispred Hrama Svetog Save okupilo se hiljade Beograđana koji odaju počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji.

Hiljade Beograđana okupilo se sinoć  ispored Hrama Svetog Save, gde paljenjem sveća i molitvama odaju počast Srbima koji su u nedelju ubijeni na Kosovu i Metohiji.

SAOPŠTENJE SINODA SPC“Mnogi bi da nas uvuku u tragične sukobe, cilj im je da crkva i Srbi nestanu sa KiM“

U tišini, građani se molili za duše  stradalih Srba na Kosmetu. Buketi cveća su položeni na platou pred pravoslavnom svetinjom, ispred koje je istaknut transparent „Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli“.


Podsetimo, danas je u Srbiji proglašen za Dan žalosti, a u trodnevna žalost je proglašena u svim srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, dok su zastave spuštene na pola koplja. Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se večeras i izeti detalje nedeljnih događaja u Banjskoj, kao i to šta će Srbija preduzeti da zaštiti preostalo srpsko stanovništvo koje svakodnevno trpi teror Aljbia Kurtija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter