Izvor: TANJUG
23.10.2022 u 16:14
0

HRVATSKI MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA RADMAN IZJAVIO: „Žigmanov će doprineti jačanju položaja Hrvata“

Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman izrazio je danas uverenje da će lider vojvodanskih Hrvata Tomislav Žigmanov, kao ministar u novoj Vladi Srbije, doprineti jačanju položaja Hrvata u Srbiji.

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Hrvatske, Grlić Radman je u telefonskom razgovoru u ime vlade cestitao predsedniku Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, koga je ranije danas Srpska napredna stranka predložila za ministra za ljudska i manjinska prava u novoj Vladi Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se navodi da je u razgovoru istaknut značaj daljeg rada na poboljšanju statusa i položaja hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, posebno njihove zastupljenosti na svim nivoima vlasti.

TOMISLAV ŽIGMANOV NOVI MINISTAR ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA: „Zahvalan sam na ukazanom poverenju, neće biti iznevereno“

Grlić Rdman je naglasio da je hrvatska vlada do sada sistemski podržavala sve napore ključnih institucija hrvatske manjine u Srbiji i da će nastaviti da aktivno deluje u zaštiti nacionalnih i kulturno-identitetskih interesa Hrvata u Srbiji na svim nivoima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter