Izvor: TANJUG
13.11.2023 u 19:10
0

ISKRENA ZAHVALNOST PREDSEDNIKA:Vučić zahvalio porodici iz Leskovca koja je odlučila da ostane u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas porodici Stanković iz Leskovca na tome što je ostala u Srbiji, ističući da je to najveća pobeda. „Hvala što i svoju snagu i svoju energiju dajete za našu zemlju jer to je za nas najveća pobeda“, poručio je Vučić na TikToku.

@jasamaleksandar Hvala što i svoju snagu i svoju energiju dajete za našu zemlju, jer to je za nas najveća pobeda. #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #leskovac #jasamaleksandar #aleksandarvucic ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

U video-snimku, Saša Stanković je objasnio da je imao spremnu vizu za Austriju, ali da je ipak odlučio da ostane u Srbiji. „Viza je bila u džepu, ali u jednom trenutku javila se šansa da ja ostanem ovde u Leskovcu i da svoju karijeru nastavim da gradim ovde. Oženio sam se i dobio ćerku“, rekao je Stanković koji se zaposlio u fabrici „Aptiv“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter