Izvor: Tanjug
22.02.2023 u 08:44
0

JEDINI SMO U EVROPI IZDRŽALI: Predsednik Vučić naglasio da Srbija ima svoju politiku i sama donosi odluke

Nema druge zemlje u Evropi koja nije 100 odsto podržala sankcije, istakao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ima svoju politiku, ozbiljnu i odgovornu, samostalnu, sama donosi svoje odluke i jedina je uspela u Evropi da izdrži i da ne uvede sankcije Rusiji.

– Nema druge zemlje u Evropi koja nije 100 odsto podržala sankcije. Sankcijama se pridružite prihvatanjem deklaracije EU. Sve zemlje u Evropi su se 100 odsto pridružile, samo nisu Srbija i donekle i Moldavija. Pošto je to tako, suočavate se da vam jedni kažu da ste krivi, a drugi vas optužuju za druge stvari, optužuju me svaki dan da sam izdao Kosovo, iako je u njihovo vreme proglašena nezavisnost, bio pogrom i sl – rekao je juče Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZJAVIO: „Očekuju nas problemi sa energentima i lekovima“

On je, komentarišući izjavu Mlađana Đorđevića da će on u aprilu uvesti sankcije Rusiji i to prvo pripadnicima Vagnerove grupe, rekao da zna ko je to Đorđeviću rekao.

– Slušam tu priču godinu dana, ti isti su govorili da ću 3. aprila uvesti sankcije, što stalno u aprilu? Za razliku od njih, ja se ne zaklinjem u cvet i med i druga Tita i Dražu i ostale da ćemo nešto uraditi ili ne. Rukovidićemo se svojim interesima, njihova zaklinjanja su lažna i u Broza i Mihajlovića – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter