Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 22:27
0

PREDSEDNIK VUČIĆ IZJAVIO: „Očekuju nas problemi sa energentima i lekovima“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da šeik bin Zajed fantastično razume probleme u svetu i da kada on kaže da očekuje pogoršanje situacije u borbenim aktivnostima, naše je da probamo da sačuvamo mir čuvajući naše vitalne interese i obezbedimo sve za zemlju.

On je rekao da svi znaju za probleme u Evropi i u vezi lekova, zbog čega su dati nalozi šta da se preduzima, koji sastojci da se nabavljaju, jer snabdevanje mora da bude stabilno.

– Za energetiku će biti još više problema, sledeća zima će nas koštati više i očekujem da nam ostane 450-470 kubnih metara gasa u Banatskom dvoru, i u Mađarskoj i da kupimo 200 do 300 miliona kubnih metara i dočekamo zimu mirno, rekao je on.

Na pitanje da li ima razloga za brigu, Vučić kaže da ima.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA IZ ABU DABIJA: „Uvek ću ići da razgovaram, ali nagledao sam se Kurtijevih trikova“

– Samo lezilebovići koji ne razmišljaju ni o čemu ne brinu. Kada kažu šta će nam nabavka tona zlata, ja kažem ti imaš tvoj stan, ali zar te ne interesuje da u svojoj zgradi zvanoj Srbija imaš sve što ti treba i lepši prilaz i lepšu fasadu. Ne mogu da verujem da nekog ne zanima kako stoji novčanik države, rekao je Vučić.

Ističe da je njegov posao da brinemo još više i imamo dobar rezultat.

– Rezultat je uvek bitan. Super je ako smo igrali loše, a postali prvaci, a ne divno igrali pa nas izbaci Italija koja je slabija. To je nešto što ljudi prepoznaju“, rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter