Izvor: kurir.rs
25.11.2023 u 22:33
0

JOŠ JEDNA IZNENADNA POSETA PREDSEDNIKA: VUČIĆ POSETIO PORODICU KOVAČEVIĆ NADOMAK PIROTA: Predsednik nakon razgovora otkrio šta Srbiji daje najveću energiju (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavljivanjem novog videa na svom Instagram profilu „avucic“ podsetio na posetu porodici Kovačević u selu Kostur, nedaleko od Pirota.

PORODICA JE NAJVAŽNIJA! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (VIDEO)

– Upoznao sam i jednu divnu porodicu, Srbina iz Beograda, Pavle Kovačević mu je ime, koji je 30 godina živeo u Parizu, tamo je upoznao i svoju suprugu koja nikakve veze nema sa Srbijom, Andreu. Došli su u Krupanj da žive sa svoje dvoje dece, Mateom i Melinom, danas su građani Pirota, i ne nameravaju da napuste Pirot, naprotiv on će da napravi svoj muzički studio ovde u centru Pirota, i zauvek ostaje Piroćanac i građanin Srbije i on i deca njegova – poručio je tada Vučić.

Ispod snimka koji je objavio na Instagram nalogu, predsednik je sada poručio:

– Ponosan sam na to što je Pirot, Kostur, ili bilo koje selo moglo da privuče ljude koji su 30 godina živeli u Francuskoj i ljude koji nisu iz Srbije. To svima nama daje energiju, jer nam pokazuje da Srbije ima i da će je biti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter