Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 22:56
0

KFOR je saopštio da je odbijen zahtev Prištine da se uhapšeni bivši policajac Dejan Pantić prebaci helikopterom sa Jarinja u Prištinu!

KFOR je saopštio da je odbijen zahtev Prištine da se uhapšeni bivši policajac Dejan Pantić prebaci helikopterom sa Jarinja u Prištinu zbog nedostatka obezbeđenja, preneo je „Reporteri“.

„Komandant KFOR ima primarnu nadležnost za vazdušni prostor iznad Kosova, u skladu sa mandatom Saveta bezbednosti UN. Zahtev je odbijen zato što nisu postojali neophodni bezbednosni uslovi“, odgovorili su iz komande KFOR na upit RTV „Dukađini“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Reporteri“ dodaje da je situacija na severu Kosova i Metohije danas bila mirna.

LAGALI SU SVE VREME! KFOR i Euleks doveli su Kurtijeve ROSU specijalce sa snajperom i dugim cevima u Leposavić! (VIDEO)

Pantić je uhapšen 10. decembra na graničnom prelazu Jarinje, a 12. decembra mu je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je učestvovao u napadu na prostorije centralne izborne komisije u Severnoj Mitrovici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter