Izvor: TANJUG
14.10.2022 u 21:26
0

Kfor posvećen saradnji sa institucijama na KiM

 Komandant Međunarodnih mirovnih snaga NATO-a na Kosovu (Kfor), italijanski general-major Anđelo Mikele Ristuća, istakao je danas posvećenost Kfora da održi visok nivo saradnje sa prištinskim institucijama radi postizanja bezbednosti širom KiM i regionalne stabilnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopšteno iz Kfora, Ristuća je to istakao u razgovoru sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom osmani i naglasio posvećenost Kfora da nastavi da podržava diplomatske napore Evropske unije u dijalogu u kom posreduje između Beograda i Prištine.

General Ristuća je rekao da je Kfor u potpunosti fokusiran na svakodnevno sprovođenje svog mandata – na osnovu Rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 iz 1999. godine – da obezbedi sigurno i bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve ljude na Kosovu, da se bavi pitanjima bezbednosti u skladu sa svojim UN mandatom i da je nepristrasnost Kfora ključ uspeha misije.

Ristuća se sastao sa Osmani u njenoj kancelariji, nekoliko dana nakon što je preuzeo dužnost komandanta međunarodne misije na KiM.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter