Izvor: Tanjug
08.06.2022 u 22:08
0

KRISTOFER HIL O „OTVORENOM BALKANU“ Američki ambasador u Srbiji podržao „originalnu inicijativu“ pa opleo po Sergeju Lavrovu!

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da je u Ohrid došao kako bi pružio podršku Otvorenom Balkanu, prenosi sajt abcnews.al.

U intervjuu za ovaj medij, on daje podršku Otvorenom Balkanu jer je to, kako je naveo, originalan projekat saradnje između zemalja u regionu.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ovde sam da pružim podršku ovom projektu jer je to originalan projekat saradnje i veoma vredan za zemlje koje učestvuju“, kazao je Hil.

Komentarišući izjavu ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova da je Otvoreni Balkan inicijativa koju podržava, Hil je rekao da smatra da je to “sarkastična izjava koja nije iskrena“.

ŠAMAR KURTIJU OD ALBANSKOG PREDSEDNIKA Edi Rama poručio je da Otvoreni Balkan ne stvaraju Rusi i da tu priču „jedu samo ribe na Zapadnom Balkanu“

U Ohridu je održan samit regionalne inicijative Otvoreni Balkan na kojem je potpisano više sporazuma i memoranduma o saradnji tri zemlje članice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter