Izvor: Alo.rs
29.04.2023 u 12:39
0

KURTI traži pomoć od DENDIJASA! PREMIJER privremenih prištinskih institucija otišao u Grčku!

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti zatražio je na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Grčke Nikosom Dendijasom da bez odlaganja i bezuslovno bude primenjen osnovni sporazum o normalizaciji odnosa sa Beogradom i aneks o implementaciji, prenose prištinski mediji

Kurti i Densijas sastali su se drugog dana Ekonomskog foruma u Delfima, a razgovarali su i o očekivanjima od sastanka Beograda i Prištine u Briselu 2. maja, koji će biti održan uz posredovanje EU, saopšteno je iz kabineta Kurtija, navodi Reporteri.

https://happytv.rs/vesti/politika/kosovska-zastava-nad-zgradom-policije-u-leposavicu/569512/

Dodaje se da je razgovarano i o rezultatima i značaju održavanja izbora u četiri opštine na severu KiM prošle nedelje, kao i o daljem unapređenju odnosa, posebno ekonomskih, Grčke i tzv. Kosova.

Grčka je jedna od pet članica EU koja ne priznaje samoproglašenu nezavisnost Kosova, ali je bila uzdržana 24. aprila, prilikom glasanja na sastanku Saveta ministara Saveta Evrope o zahtevu Prištine za članstvo u toj organizaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter