Izvor: Kosovo Online
04.01.2023 u 09:54
0

KURTI IZNOSI TVRDNJE KOJE NEMAJU VEZE SA REALNOŠĆU: „Vučić traži vremeplov, želi da se vrati u 1999. ili 2007. godinu“

Kosovski premijer Aljbin Kurti smatra da kompromis sa Kosovom nije u interesu Srbije, napominjući da srpski predsednik Aleksandar Vučić želi da se vrati u prošlost.

Vučić i dalje želi podelu, u potrazi je za vremeplovom Nekad želi da se vrati u 1999. a nekad u 2007. godinu pre proglašenja nezavisnosti Кosova, ali znate, voz je napustio stanicu. Ne možemo više da se vratimo tamo, rekao je Kurti za medije.

KURTI IZJAVIO: “ Nije bilo tajnog dogovora sa Beogradom o uklanjanju barikada“

Kako je mediji navode, mnoge diplomate smatraju da je Kurti tvrdoglav i da je zato izgubio izvesnu podršku Zapada, ali da njegova politika tvrdoglavosti sa Vučićem daje rezultate, poput kandidature za EU i obećanja vizne liberalizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter