Izvor: BLIC.RS
15.08.2023 u 13:52
0

KURTIJEV ODBORNIK „PAO“ ZBOG DROGE: Autobusima slao narkotike vredne pola miliona evra iz Prištine u Tiranu!

Policija u Albaniji uhapsila je člana Pokreta Samoopredeljenje i odbornika te stranke u Skupštini Prištine Besnuka Mujecija pod sumnjom za prodaju i trgovinu narkoticima u Albaniji, a u toj policijskoj akciji zaplenjeni su narkotici u vrednosti od skoro pola miliona evra,

Mujeci je, kako se navodi, bio deo kriminalne grupe koja je prevozila narkotike u Albaniju.

Albanska policija je saopštila da su „uhapšeni locirani sa sumnjivom pošiljkom narkotika u kojoj se nalazilo 11.300 tableta ekstazi“, tržišne vrednosti oko 400.000 evra.

Kako je navedeno na zvaničnom Fejsbuk profilu albanske policije tokom akcije uhapšeni su Mithat Ramadani (30) i Besnik Mujeci (40) godina, obojica iz Prištine i Kalem Picari (24), Ambra Miftari (28) i Danijel Avdija (26) sa prebivalištem u Tirani.

„NASTAVIĆE DA IZAZIVA“: Predsednik Matice Albanaca u Srbiji otkrio Kurtijev RATNI PLAN!

Albanska policija je saopštila i da je istraga pokazala da su pomenute osobe, koristeći turističku sezonu i pojačan saobraćajni promet, pošiljke slali preko autobuskih linija Priština-Tirana.

Nakon što su pošiljke stizale u Tiranu, iznajmljenim automobilima su transportovane po Tirani i u druge gradove, uglavnom na obali Albanije – naveli su iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter