Izvor: BSC Happy
15.08.2023 u 13:14
0

„ZAHVALAN SAM CNN-u i NEMAČKIM MEDIJIMA ŠTO ME PROMOVIŠU SVAKI DAN“: VUČIĆ se ironično „zahvalio“ ZAPADNIM MEDIJIMA i predstavio OBNOVU PUTA u PRIBOJU (VIDEO)

Izražavam iskrenu zahvalnost CNN-u i Frankfurter Allgemeine Zeitungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj.

Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina 3 metra.

Ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, važnije je čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina.

MILANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Hrvatski predsednik kaže ne može više da vozi bicikl zbog Srba!

I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće – napisao je Vučić na instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter