Izvor: SD.RS
15.08.2023 u 12:03
4

MILANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Hrvatski predsednik kaže ne može više da vozi bicikl zbog Srba!

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović boravi na Hvaru, u Jelsi, povodom dana te opštine, ali i praznika Velika Gospa, a opet je svojim izajavama zasmejao prisutne.

Milanović je na proslavi, na kojoj su bili i drugi hrvatski zvaničnici, otkrio da voli da letuje na Hvaru i da često vozi bicikl. Ali, kako je otkrio novinarima jedne lokalne televizije ovo mu je poslednja godina u kojoj ide biciklom na drugi kraj ostrva.

„DODIK ME JE POZVAO… ŠMIT JE KOLONIJALNI UPRAVNIK“: MILANOVIĆ BRANI DODIKA, ponvo ŽARI i PALI izjavama – evo o čemu su PRIČALI (VIDEO)

I to ne zato što više ne mogu, nego zato što će me neko satrat’ autom, jer je sve više i više gostiju. A najbrojnije tablice ove godine, a brojao sam ih, jer mi je svaki digao živac, bile su iz Srbije – dodao je Milanović, pa objasnio zašto odustaje od vožnje bicikla.

– Ma ne, planiram da se udebljam – rekao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “MILANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Hrvatski predsednik kaže ne može više da vozi bicikl zbog Srba!”

  1. Pa naravno njemu smetaju Srbi jer on zna da je srbin. Mora da ostavi bolji napad na Srbe nego Hrvati jer tako su radili i zlikovci u drugom ratu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter