Izvor: HAPPBSC/NOVOSTI
06.03.2024 u 10:38
0

POSTIGNUT DOGOVOR: Najuže rukovodstvo SNS donelo odluku o mandataru i predsedniku Narodne skupštine

VRH Spske napredne stranke saglasio se o kadrovskim rešenjima kada je reč o predsedniku Narodne skupštine i mandataru za sastav nove vlade - saznaju

Prema našim informacijama, saglasnost o ova dva veoma bitna mesta za arhitekturu buduće vlasti postignuta je sinoć na sastanku najužeg rukovodstva najjače političke opcije u državi i očekuje se da dana bude obrazložena na današnjoj sednici predsedništva stranke koja je zakazana za 17 časova.

Ovo najviše telo SNS izjasniće se o oba predloga.

BG IZBORI MOŽDA NAJVAŽNIJI U ISTORIJI: Mali -“ Na izbore u Beogradu ići ćemo punom snagom

Podsetimo, na nedavnim konsultacijama kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, lider SNS Miloš Vučević obavestio je šefa države da njegova stranka ima većinu za sastav nove vlade i da će najkasnije za deset dana predložiti mandatara.

Sednici predsedništva prisustvovaće i predsednik Aleksandar Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter