Izvor: Sputnik
06.03.2024 u 11:40
2

„SRBI SU HEROJSKI NAROD, NAŠA BRAĆA I SESTRE “ Ove reči Dmitrija Peskova UĆI ĆE U ISTORIJU: „To je narod koji svi treba da poštuju“

Srbi su naša braća, izjavio je Dmitrij Peskov na Svetskom omladinskom festivalu.

„Srbi su naša braća i sestre. Srbi su herojski narod. Njima treba aplaudirati. Posebno Srbima iz Republike Srpske“, izjavio je portparol Kremlja.
Republika Srpska nije država, već entitet, ali to ne znači da nije narod, istakao je on.
„To je narod koji svi treba da poštuju“, objasnio je Peskov.
On je podsetio da je nedavno predsednikom Vladimir Putin imao sastanak sa Miloradom Didikom.
„Putin je u potpunosti podržao izbalansiran, čvrst stav Dodika. Ovo je primer kada mali narod, čuva svoj suverenitet bez obzira na strana pritisak“, dodao je on.
„Rusi će uvek biti sa vama“, zaključio je Peskov.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„SRBI SU HEROJSKI NAROD, NAŠA BRAĆA I SESTRE “ Ove reči Dmitrija Peskova UĆI ĆE U ISTORIJU: „To je narod koji svi treba da poštuju“”

  1. Tako je gospodine Peskov, ali i medju nama ima raznoraznih ali većina je OK.
    Kakve sankcije da se uvedu Rusima , pa mi makar znamo šta je to, to je nelegelna borba protiv običnog naroda jer drugačije ne mogu da dodju do cilja i jednom zauvek BRIKS mora o njima dobro da razmisli kako da zauvek ukinu to zlo zvano sankcije .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter