Izvor: Tanjug
29.04.2022 u 16:02
0

MARFI HTEO DA POSVAĐA VUČIĆA I PUTINA Reči našeg predsednika je izvukao iz konteksta, evo na šta su se one stvarno odnosile!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom nedavne posete troje američkih senatora nije dao nikakva obećanja u vezi sa uvođenjem sankcija Rusiji, pišu „Novosti“, pozivajući se na dobro upućen izvor.

Prema informacijama lista, sagovornici su se dotakli te teme, ali se Vučić nije obavezao da će se Beograd pridružiti kaznenim merama SAD i Zapada protiv Moskve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izvor „Novosti“ objašnjava da se jedino obećanje koje je dato tiče konkretnog ekonomskog projekta i pretpostavlja da se na to odnosi rečenica senatora Krisa Marfija koja se u pojedinim krugovima, kako navodi, napadno eksploatiše kao „nekakva tobožnja garancija predsednika da će naša država uvesti sankcije Moskvi“.

„Svi koji dobro poznaju predsednika Vučića znaju da on ne funkcioniše po principu pritisaka i da takve akcije diplomata koji se usude da na taj način utiču na njegove odluke obično izazovu kontraefekat. Tako da se ovaj nastup Marfija moze tumačiti kao autogol Amerikanaca“, navodi sagovornik „Novosti“ za koji ovaj list kaže da je upoznat sa tokom nedavnih razgovora sa američkim senatorima na Andrićevom vencu, uz napomenu da u ovom trenutku nije uputno otkrivati u kom projektu je reč jer se o tome tek pregovara.

EU JE PRESEKLA – SRBIJA NE MOŽE SEDETI NA DVE STOLICE! Vučić je rekao ZOVI ZA 60 DANA! Američki senator OTKRIO šta je pričao s Vučićem o Rusiji

Američki senator Kris Marfi, koji je od 19. do 23. aprila zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom posetio Balkan, objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete, koje prenosi Glas Amerike.

U delu u kojem opisuje posetu Beogradu, Marfi je naveo da je da su senatori Vučića tokom razgovora „gurali“ da povuče nekoliko kratkoročnih poteza ka „pravom izboru“.

Američki senator prenosi da mu je Vučić na kraju sastanka rekao:

„Pozovi me za šezdeset dana. Proveri jesam li učinio ono što sam rekao da ću učiniti.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter