Izvor: HAPPYBSC
28.07.2020 u 04:43
0

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja „Ćirilica“ donela mnoga saznanja …

Poslednja „Ćirilica“ u julu nam je donela mnoga saznanja od korona virusa do političke situacije u Sjedinjenim Američkim Državama. 

„Ćirilica“ je počela burno jer je Obrad Kesić smatrao da je Klinton bio neobavešten o situaciji u nekadašnjoj Jugoslaviji – kada je reč o periodu pre bombardovanja. 

– Klinton se jednom prilikom šokirao kada je saznao da ima 700.000 izbeglica u Srbiji. Oni su mu servirali informacije o žrtvama Muslimana, Hrvata, nigde mu nije rečeno šta se dešava sa Srbima u Hrvatskoj, Bosni. Informacije koje mu je državna služba servirala bile su jednostrane. 

Međutim, sa ovakvim tvrdnjama nije se složila advokatica Zora Dobričanin: 

– Ne bavim se ja politikom, ali je nemoguće da je predsednik takve sile neobavešten – rekla je Zora. 

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

Zatim, dr Milanko Šekler je otkrio šta su srpski naučnici zaključili o virusu korona.

– Mi smo izučavali genom korona virusa, uradili smo određivanje redosleda genetskih baza u njegovom proteinu. Sada znamo kako izgleda, u kojim zemljama je sličan i da li se on menja. Sada smo počeli da pratimo da li se nešto promenilo – rekao je dr Šekler. 

Dr Šekler je najavio da je upravo počelo ispitivanje da li se korona razlikuje sada i u martu. 

– To upravo sada radimo – rekao je dr Šekler.  

Orhan Dragaš je gostujući kod Marića upozorio da sat otkucava kada je reč o rešenju kosovskog pitanja.

– Nama je važno vreme za rešavanje kosovskog pitanja, jer više nije isto kao pre osam meseci. NIjedan korak nije Srbija osporila, sve usporavaju Albanci i njihovi lideri. Makron kaže Hotiju da će pomoći Kosovu, ne treba da pomažu Kosovu već tu da budu da bi se ostvario dijalog – rekao je Orhan Dragaš direktor Međunarodnog instituta za bezbednost. 

Gost emisije „Ćirilica“ bila je i advokatica Zora Dobričanin koja je obelodanila da je veliki protivnik „skajp“ suđenju. 

Ostanite uz Happy TV i HappyBSC. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter