Izvor: HAPPYBSC
28.07.2020 u 03:54
0

ORHAN DRAGAŠ REKAO O ČEMU MNOGI ĆUTE: On je GOTOV, o tome se više ne govori!

Direktor Međunarodnog instituta za bezbednost Orhan Dragaš je gostujući u „Ćirilici“ istakao da je Briselski sporazum gotov i da o tove više ne može da se govori. 

– Briselski sporazum je gotov, o tome više ne može da se govori. Evropska unija takođe čeka izbore u AmeriCI, zamislite šta se onda dešava – objašnjava Dragaš. 

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

On je naglasao da se stav velikih sila menja, i to što su one htele pre osam meseci, o tome danas ne žele da čuju. 

– Nama je važno vreme za rešavanje kosovskog pitanja, jer više nije isto kao pre osam meseci. NIjedan korak nije Srbija osporila, sve usporavaju Albanci i njihovi lideri. Makron kaže Hotiju da će pomoći Kosovu, ne treba da pomažu Kosovu već tu da budu da bi se ostvario dijalog – rekao je Orhan Dragaš direktor Međunarodnog instituta za bezbednost. 

Podsećanja radi, tema večerašnje „Ćirilice“ je: Da li je Kosovo veći problem od korone? 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter