Izvor:
20.05.2019 u 11:36
0

MARKO ĐURIĆ: Pokazali smo slogu, istrajnost i odlučnost da se borimo i ostanemo svoj na svome!

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je danas, dan nakon izbora za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohioje, da je Srpska lista ostvarila veći i bolji rezultat nego 2017. godine na lokalnim izborima.

Ðurić je čestitao Srbima na KiM na, kako je rekao, veličanstvenom uspehu sloge, jedinstva i zajedničke borbe za opstanak na Kosmetu, na odgovornosti koju su pokazali, spremnosti i rešenosti da se bore da Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok ostanu srpski i u institucionalnoj i organskoj vezi sa Srbijom.

Takođe, istakao je da ovakvi rezultati pokazuju da je nastojanje pojedinih da dođe do bojkota tih izbora potpuno propalo.

Ðurić je izneo podatak da je Srpska lista 2017. godine osvojila 16.031 glas, a na jučerašnjim izborima 21.858 glasova, što znači da je SL osvojila 5.827 glasova više nego pre dve godine.

Napomenuo je i da je na lokalne izbore na severu KiM 2017. godine izašao 23.891 birač, a ovog puta 24.895 birača.

To znači da smo pokazali slogu, istrajnost, rešenost i odlučnost da se borimo da ostanemo svoji na svome i da su pozivi na bojkot i da se glasa za albanske kandidate doživeli potpunu propast – rekao je Ðurić.

Najnovije vesti možete pogledati OVDE

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter