Izvor: HappyBSC
15.04.2022 u 09:58
0

MEDOJEVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU NA HAPPY TV: Kosovska elita je na platnom spisku mafije koja je ključni partner crnogorskoj

Nebojša Medojević, predsednik Demokratskog fronta Crne Gore bio je gost jutarnjeg programa na Happy TV. 

Politička scena u Crnoj Gori se ne smiruje.  U poslednje vreme izražena je ogoljena mržnja, pre svega prema Aleksandru Vučiću koja dolazi od Mila Đukanovića i Aljbina Kurtija. Srbija se okarakteriše kao neki opaki agresor koji ugrožava svoje susede. 

– Duže vremena oštro kritikujem politiku koju je međunarodna zajednica više od dvadeset godina primenjivala prema našem regionu. To je bila politika SAD pod uticajem globalne duboke države.  Smatram da  je Balkan predviđen da bude zona permanentne nestabilnosti gde će vladati korumpirani političari koji će biti povezani sa međunarodnim obaveštajnim službama i koji će ovde biti eksponenti te duboke države-rekao je Medojević. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Oni su podržavali Mila Đukanovića, šverc i kriminal. Tolerisali su jačanje duvanske i narko mafije u Crnoj Gori. Sprovodila se američka operacija lomljenja Srbije i rušenje režima  Slobodana Miloševića, to sa sigurnošću mogu da kažem. Vrlo je opasna i pogubna politika te duboke države. Nije nikakva tajna da je Đukanović prepoznat kao politički i operativni don te balkanske konfederacije organizovanog kriminala. Njegov najbliži saradnik Svetozar Marović ga je optužio da je podršku SAD dobijao preko plaćanja Soroševih lobista. Pojavljuju se dokazi za to. Danas se Srbija pokazala kao jedan ozbiljan ekonomski faktor u regionu. Srbija je bila kao neki dobri zaspali div koji se budi posle toliko decenija problema, diskriminacije i stradanja.  U Srbiji je došlo do artikulisanja političke volje da se u saradnji sa međunarodnim  partnerima udari u glavu mafiji čije je sedište u Crnoj Gori. U Crnoj Gori ne postoji politička volja da bi se mafija očistila iz sistema. U Crnoj Gori je mafija srasla sa državom i ona kontroliše državne institucije-rekao je Medojević. 

 Medojević je napomenuo da je kompletna kosovska elita na platnom spisku kosovske mafije koja je jedna od ključnih partnera crnogorske mafije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter