Izvor:
21.06.2019 u 08:48
0

MINISTAR FINANSIJA SINIŠA MALI: Na dnevnom redu biće osnivanje radne grupe za nacionalni stadion!

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će danas na sednici Vlade na dnevnom redu biti i osnivanje radne grupe za nacionalni stadion, koju će voditi Vanja Udovičić kao ministar omladine i sporta, a da će on biti njegov zamenik.

– Sa tim ćemo ići ubrzanim korakom. Takođe, radna grupa za metro radi intenzivno. To su te velike investicije koje daju mogćnost da povećate i rast BDP – poručuje Mali.

U skladu sa infomacijama, navodi Mali, dobijenim sa finansijskog tržišta pre dva dana možda je čak i način finansiranja svih tih investicija upravo definisan izlaskom Srbije sa evroobevznicom na Londonsku berzu.

– Postoji velika zainteresovanost velikog broja inevstitora da ulažu u Srbiji i u naše hartije od vrednosti, a i u projekte koji se planiraju, jer veruju u bolju budućnost naše zemlje – rekao je Mali.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter