Izvor: Tanjug
22.09.2022 u 19:12
0

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastao se u Njujorku sa predstavnikom UNAOC i bivšim šefom diplomatije Španije Migelom Anhelom Moratinosom!

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se u Njujorku sa visokim predstavnikom Udruženja civilizacija zemalja Ujedinjenih nacija (UNAOC) Migelom Anhelom Moratinosom.

Kako se navodi na Tviter nalogu srpskog Ministarstva spoljnih poslova, sastanak se održao na marginama Generalne skupštine UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Bila je to važna prilika da se razmene pogledi o nekim od najvećih međunarodnih izazova današnjice“, saopštilo je srpsko MSP.

Moratinos je obavljao funkciju ministra spoljnih poslova Španije, u periodu između 2004. i 2010. godine.

SASTANAK SELAKOVIĆA I KULEBE U NJUJORKU: Hvala Srbiji što je primila Ukrajince (FOTO)

Selaković se sastao i sa kolegom sa Zelenortskih Ostrva Ruijem Albertom de Fgiueiredo Soarešom sa kojim je razgovarao o razvijanju bilateralne saradnje, a potpisan je i sporazum o poljoprivrednoj saradnji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter