Izvor: RT
09.10.2023 u 20:21
0

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA: Učinićemo sve da pomognemo našim ljudima u Izraelu

Nemamo drugih informacija o tome da je neki naš građanin ranjen, niti da je nastradao, niti da je na spisku otetih, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

IZRAEL KREĆE U KONAČNI OBRAČUN: Pogledajte kojom silom Izrael kreće u odmazdu bez trunke milosti

„Učinićemo sve da pomognemo našim ljudima u Izraelu“, rekao je on.

Kada je reč o situaciji u Izraelu, ministar je podsetio da Srbija ima počasni konzulat u delu te zemlje zahvaćene sukobom koji je naslonjen na Gazu, ali da nema nekih novih vesti osim slučaja da je državljanin Srbije ranjen, ali i da je otpušten iz bolnice budući da je u pitanju lakša rana.

Podsetio je da je u nedelju organizovan vanredni let, jer „Er Srbija“ redovno leti, a ovde je reč o putnicima drugih kompanija koje su otkazale svoje letove.

„Na osnovu odluke državnog rukovodstva, Ministarstvo spoljnih poslova pomoglo je oko tog evakuacionog leta, a ostali će biti redovni, izuzev ako ne bude još naših državljana kojima je potrebna pomoć, što ćemo naknadno razmotriti“, poručio je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter