Izvor: mod.gov.rs.
15.10.2022 u 15:32
0

MINISTAR STEFANOVIĆ OBIŠAO ŠTAND VOJSKE SRBIJE NA „BELFISU 2022“: „Jedan vojnik mora uvek biti spreman da izvrši svaki zadatak!“ (FOTO)

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović obišao je danas štand Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Sajmu fitnesa i zdravlja „Belfis 2022“. On je tom prilikom istakao da prvi put učestvujemo na ovoj manifestaciji u cilju promocije vojnog poziva među mladima i podsetio da je upravo vojnik simbol odlične fizičke kondicije.

– Jedan vojnik, baš kao i jedan kadet Vojne akademije, mora uvek biti spreman da izvrši svaki zadatak, a dobra fizička pripremljenost je preduslov za to. Posetioci Sajma danas će imati priliku da vide kako to rade naši kadeti i pripadnici naše Sportske jedinice, da vide kako to rade naši vrhunski džudisti Aleksandar Kukolj i Anja Obradović, i moći će da se upoznaju sa tehnikama i veštinama koje se primenjuju u vojsci – rekao je ministar Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nebojša Stefanović

Ministar odbrane istako je da očekujemo veliku posećenost i podsetio da, uz prikaz sportskih aktivnosti i veština, posetioci Sajma na štandu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije mogu dobiti sve informacije i o prijavljivanju za dobrovoljno služenje vojnog roka, uslovima zasnivanja radnog odnosa, ali i o konkurisanju za školovanje u Vojnoj gimnaziji, Srednjoj stručnoj vojnoj školi, Vojnoj akademiji i Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije.

Nebojša Stefanović

– Posetioci Sajma moći će da se informišu koje su prednosti priključivanja Vojsci Srbije, u čemu smo i koliko napredovali i, naravno, šta vojska karijerno može da pruži mladim ljudima. Svakako, očekujem veliku posećenost i zahvaljujem se još jednom svim ljudima koji su deo našeg tima ovde – rekao je ministar Stefanović.

STEFANOVIĆ ČESTITAO 63. PADOBRANSKOJ BRIGADI DAN VOJNIH PADOBRANACA: „Čuvajte jake međuljudske veze i čvrsto jedinstvo“

Sajam „Belfis 2022“ koji je organizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine  i sporta, Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije okupio je više od 50 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije i Italije koji su predstavili novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje i zdrave ishrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter