Izvor: BSC Happy
23.08.2023 u 08:09
0

MINISTAR VESIĆ ZA HAPPY TV: „JAKA SRBIJA – ZEMLJA sa NAJVIŠE INVESTICIJA, JAKIM LIDEROM i JAKOM EKONOMIJOM“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji bio je ministar Građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Goran Vesić je istakao značaj „Otvorenog Balkana“ za sve u regionu

– Mi sarađujemo sa Severnom Makedonijom i Albanijom i stvaramo slobodan ekonomski prostor i to je nešto što je naša politika. Mi smo zemlja koja ima najviše investicija. Kada želite investicije, tada vam nisu potrebne tenzije. Dobar je „Otvoreni Balkan“, dobar za sve. Želimo da se investira u Skoplje, u Tiranu. Vučić je prvi srpski predsednik koji uspeva da zašititi srpske interese na nivou ekonomije. Razvoj ekonomije znači snažnu Srbiju. Upravo to sada može Srbija. Jeste videli sa kakvim poštovanjem su se odnosili prema Vučiću u Atini. To ne može zemlja koja je slaba i zemlja koja nema lidera, kao što je Vučić koji ima poštovanje u svetu. Želimo da se ekonomski razijamo i da pokažemo da Balkan može da se razvija sam. Kada je podeljena Jugoslavija, lakše je razgovarati sa svakom državom posebno, mnogo je teže razgovarati kada se tri ujedine, daće Bog i četiri – rekao je ministar Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter