Izvor: BSC Happy
23.08.2023 u 09:43
3

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „VUČIĆ je DOMINIRAO nad ZELENSKIM – ŽELE da ga UKLONE, on je NAJVEĆA SMETNJA POKORAVANJU SRBIJE“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Vojislav Šešelj je rekao da je predsednik Vučić u opasnosti, jer je najveća smetnja pokoravanju Srbije

Obećao je i Zelenski Vučiću da Ukrajina neće priznati Kosovo, a Viola fon Kramon je pozvala Zelenskog da prizna Kosovo, ali ja Zelenskom ništa ne verujem. Ne može on (Aleksandar Vučić) da vrši pristiak na Ukrajinu. Ona je marioneta u rukama zapadnih sila. Ljubazno se sastao (Zelenski) sa Vučićem. Opasnost za Srbiju raste sve više. Kao što uvek Srbija maše rezolucijom UN 1244, to da radi sa sopstvenom deklaracijom. Oni na to nemaju odgovor. Ako je nešto doneseno u Atini za Ukrajinu, zašto ne može za Srbiju? Ublažila bi se oštrica verbalnih napada na Srbiju da prizna nezavisnost Kosova i uvede sankcije Rusiji. Vučič drži ruku uz telo, a Zelenski se ceo opružio, to je dominacija. Vučić je stari lisac. U očima Zapada je on jedina i isključiva smetnja pokoravanju Srbije. Mislim da su spremni i na fizički način da ga uklone, mora da se čuva, ne zbog sebe, nego Srbije – istakao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „VUČIĆ je DOMINIRAO nad ZELENSKIM – ŽELE da ga UKLONE, on je NAJVEĆA SMETNJA POKORAVANJU SRBIJE“”

  1. Maknuli Zelenskia samo uvale jednog drugog kretena, ime neznani ništa, gledajte samo Bidena! on je već ispod zemje, sahranjen! pa koka gledamo mi onda? i šta gledamo mi, sve dok Nato stvara patnju Reptilianci dobivaju svoju negativnu ENERGIU! Otome se sve radi. patnja ljuckog roda!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter