Izvor:
09.06.2019 u 10:35
0

MIROSLAV LAZANSKI: „Za Kosovo postoje samo dva rešenja – loše i manje loše!“

Danas, 20 godina od potpisivanja Kumanovskog sporazuma, borimo se za ono što još možemo da izvučemo sa Kosova i Metohije, izjavio je danas Miroslav Lazanski.

Narodni poslanik, novinar "Politike" i nedavno imenovani ambasador Srbije u Moskvi, rekao je da u ovom trenutku treba da "čupamo šta se može iščupati", jer, kako kaže, Kosovo "nije problem koji je sad nastao".

– Taj problem nije mogao da reši ni kralj Aleksandar, ni Titova Jugoslavija, ni Miloševic i nerealno je očekivati da se to može preko noći prelomiti. Gledamo da izvučemo maksimum šta se može, a to je pitanje nekog kompromisa– naveo je Lazanski.

Prema njegovim rečima, sva rešenja su "na neki način loša".

– Za Kosovo postoje samo dva rešenja – loše i manje loše– smatra Lazanski.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter