Izvor: BSC HAPPY
24.12.2023 u 21:13
0

OGLASIO SE MUP: Pozivamo sve da se uzdrže od nasilnih upada u zgradu Skupštine

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve učesnike večerašnjeg protesta u Beogradu da poštuju zakone Republike Srbije, ne narušavaju javni red i mir i da se uzdrže od nasilnih pokušaja ulaska u zgradu Skupštine grada Beograda kao i ostale štićene objekte.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i sačuvaće javni red i mir i bezbednost svih građana kao i njihove i imovine Republike Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ TOKOM OBRAĆANJA: Nikakva revolucija nije u toku, ništa im neće poći za rukom

Napominjemo da je nasilni upad u štićeni objekat podleže krivičnoj odgovornosti i svako ko pokuša da nasilno upadne u institucije biće procesuirani u skladu sa zakonom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter