Izvor: Happy BSC
27.08.2022 u 10:29
0

NABAVILI SMO GAS NA VREME! Vučić: „Spasili smo državu bankrota“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je prilikom obraćanja građanima da restrikcije nisu planirane i da je Srbija nabavljala gas na vreme. 

ESKOBAR JE REKAO STAV AMERIKE! Vučić: „Ne mogu i ne želim da zaboravim da je Kosovo deo Republike Srbije“

– Nećemo da vam pričamo gluposti i govorimo da će sve biti u redu.Nismo planirali restrikcije. Hoću da ukažem na ozbiljan problem. Mi trošimo godišnje 3,2 milijarde kubnih metara gasa. Uvek nešto više troši industrija, a nešto manje domaćinstva. Od 3,2 milijarde od Rusa nabavljamo 2 milijarde i to plaćamo 800 miliona evra dok za dodatnih 1,2 milijarde izdvajamo 4,8 milijardi evra, a ceo budžet je 13,5 milijardi evra. To znači bankrot. Mi smo kupovali po nižim cenama gas i stavljali u Mađarsku, i spasili smo državu bankrota.Sreća pa smo nabavili gas pre ovog teškog vremena. Nismo ni sanjali da će još u avgustu da budu ovakve cene. Imamo rezerve i nismo potrošili toliko para – kazao je Vučić i dodao da je proizvodna cena struje kod nas oko 57 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Skuplje nas košta i to što proizvodimo nego što dajemo građanima – kazao je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter