Izvor:
22.09.2016 u 04:10
0

NAPETO U GRAČANICI: Tzv. kosovska policija pod pretnjom hapšenja, hoće da protera Marka Đurića!

Kosovska policija je večeras u Gračanici zaustavila vozilo u kojem se nalazi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, i zahtevala da on napusti Kosovo.

Kosovski policajci su rekli da imaju naredbu da ga otprate do Merdara pod pretnjom hapšenja, ako direktor Kancelarije za KiM to odbije.

Ðurić ima uredno najavljenu posetu Kosovu i Metohiji, koja ističe u četvrtak ujutru, a koja je u skladu sa ranijim sporazumima između Beograda i Prištine.

Ðurić se trenutno nalazi u Gračanici u svom automobilu. U tom mestu okupilo se stotinak meštana, a prisutne su i jake snage kosovske policije.

Na licu mesta su i zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović, ali i gradonačelnik Vladeta Kostić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter