Izvor: Kurir.rs
27.11.2023 u 21:11
0

„NE MOGU DA VERUJEM DA SAM NA SLOBODI“: Prve reči Dušana Obrenovića po izlasku iz zatvora, sestra otkrila sve detalje

Dušan Obrenović, koji je uhapšen još 29. maja u Zvečanu, danas je pušten na slobodu.

– Ja sam danas najsrećnija na svetu još ne mogu da dođem k sebi telefon mi se usijao. Eto hvala Bogu i uz božiju pomoć otišli smo danas ja i njegov advokat po njega u zatvor u Podujevu i stigli smo u Mitrovicu po njega, izašao je sa advokatom da nešto pojede.

DUŠAN OBRENOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Srbin proveo 6 meseci u zatvoru

Ovako Selma Muratović, sestra Dušana Obrenovića ističe prve utiske srećna što joj je posle šest meseci brat konačno na slobodi.

Na pitanje kako se ponašao i kako je reagovao po izlasku iz pritvora, Selma kaže da je njen brat rekao:

– Ne mogu da verujem da sam na slobodi.

– Međutim, moj brat se nije promenio, ostao je onaj isti Dule koji voli da se žali i zeza. Ovo se na žalost odužilo ali fala Bogu ispalo je sve dobro jer znam da moj brat ni za šta nije kriv, rekla je Selma dok je advokat Predrag Miljković istakao da se Dušan oseća dobro i da je previše ushićen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter