Izvor:
23.01.2019 u 18:08
0

NEMA SUSPENZIJE: Takse ostaju dok Srbija i BiH ne promene pristup!

Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je danas da će, uprkos zahtevima kosovskih saveznika, takse na proizvode iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine ostati na snazi.

On je uoči sutrašnjeg sastanka sa predstavnicima vlade BiH u Sarajevu kazao da će takse ostati sve dok Srbija i BiH ne promene svoj pristup Kosovu.

Kosovski ministar priznaje da neki "prijatelji Kosova" traže da se ukinu takse ali za KosovaPres kaže da će osne ostati sve dok ne nestanu razlozi za njihovo uvođenje.

– Imamo zahteve prijatelja Kosova, naših saveznika da suspendujemo ovu meru, ali razlozi koji su nas kao vladu naterali na taj potez i dalje postoje, i sve dok se oni ne uklone ona će ostati na snazi. I to je nešto što naši prijatelji treba da znaju –, rekao je Šalja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter