Izvor:
17.02.2017 u 05:07
0

NEMA TAJNIH PREGOVORA: Vučić ili Nikolić, odlučiće Glavni odbor SNS-a!

Nema nikakvih pregovora Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, a posebno ne tajnih, rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Premijer je večeras domaćin na večeri sa austrijskim kancelarom, i "ne pada mu na pamet da se bavi takvim stvarima i uzaludnim razgovorima", rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Beogradski mediji su danas objavili spekulacije o navodinim tajnim pregovorima Nikolića i Vučića.

To, praktično, znači da će konačnu odluku o kandidatu SNS-a na predsedničkim izborima dati Glavni odbora stranke na sastanku koji je zakazan u petak.

Za to vreme, sa svih strana stiže podrška Aleksandru Vučić kao kandidatu na predsedničkim izborima.

Poslednja partija koja je to uradila jeste Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

– Ne postoji bilo koji lični interes koji je iznad nacionalnog. I pozivamo predsednika Nikolića da pogleda istini u oči i ne bude povod da bilo ko iskoristi trenutak lične slabosti i on postane povod da se bilo ko u svetu, ali i u zemlji, ponada da može da u Srbiji naruši mir i otvori vrata haosu. Srbija mu veruje. Svet ga ceni – stoji između ostalog u saopštenju Pokreta snaga Srbije.

Tanjug.rs, happytv.rs
Foto: kremlin.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter