Izvor: Tanjug
16.12.2021 u 15:33
0

NJIHOV GLAS JE BITAN ZA SRBIJU: Ministar Vulin sa delegacijom indonežanske Nacionalne policije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa delegacijom indonežanske Nacionalne policije s kojom je razgovarao o jačanju i daljem unapređenju saradnje između policija dve zemlje.

Tom prilikom je potpisan Memorandum o razumevanju u oblasti sprečavanja i borbe protiv transnacionalnog kriminala i izgradnji kapaciteta.

Vulin je naveo da će taj Memorandum doprineti uspostavljanju sveobuhvatnije policijske saradnje, posebno u oblastima borbe protiv svih vidova organizovanog kriminala i terorizma, saopštio je MUP.

Ministar se zahvalio indonežanskoj delegaciji, koja je ponovila principijelan stav po pitanju nepriznavanja takozvanog Kosova i sprečavanju njegovog članstva u Interpolu i dodao da nam je glas Indonezije veoma bitan imajući u vidu da je ta zemlja najmnogoljudnija muslimanska država i da njen stav ima posebnu težinu među državama Azije.

Delegacija indonežanske policije boravi u višednevnoj poseti Ministarstva unutrašnjih poslova tokom koje se upoznala sa radom organizacionih jedinica MUP-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter