Izvor: Kosovo Online
05.04.2022 u 20:30
0

NOVA OPASNA PROVOKACIJA Amerikanci poručili Prištini: Nastavite transformaciju KBS i pokažite da ste spremni za obaveze u NATO!

Američka ambasada na Kosovu istakla je da su, iako SAD podržavaju težnje Kosova za članstvo u NATO, zahtevi za članstvo složeni, prenosi Ljajmi.

Ipak, kako dodaju iz Ambasade, Kosovo može najbolje da demonstrira svoju spremnost i pokaže odgovornost za članstvo u NATO tako što će nastaviti da aktivno sprovodi tranziciju KBS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kao nepokolebljivi partner Kosova, Sjedinjene Države su posvećene pomoći Kosovu da zauzme mesto koje mu pripada pored svojih suseda u evropskim i evroatlantskim institucijama. Sjedinjene Države pozdravljaju težnje Kosova za članstvom u NATO, prijave za članstvo su složene i zahtevaju dugoročan i promišljen pristup“, navode iz Ambasade.

Kako dalje ističu, SAD nastavljaju da podržavaju Kosovske bezbednosne snage.

„Nastavljamo da podržavamo KBS koje su učinile značajan napredak u svom desetogodišnjem planu tranzicije, koji je razvijan uz podršku SAD. Svrha ovog plana je izgradnja multietničkih, interoperabilnih NATO odbrambenih snaga pod civilnom kontrolom, koje ne samo da su sposobne da zaštite teritorijalni integritet Kosova, već i da doprinesu globalnim bezbednosnim naporima van njegovih granica. Kosovo najbolje može da pokaže svoju spremnost za obaveze članstva u NATO nastavljajući aktivnu implementaciju ovog desetogodišnjeg plana tranzicije“, dodaje se u saopštenju Ambasade.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter