Izvor: BSC Happy
31.08.2023 u 08:38
10

„OD 6 PREDSTAVNIKA NA BLEDU 4 SU ALBANCI, A ONDA PRIČATE O NEKAKVOM UTICAJU SRBIJE“: IVICA DAČIĆ dominirao na BLEDU – OČITAO LEKCIJU BRISELU! MUK! (VIDEO)

Na Bledskom strateškom forumu učestvovao je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

– Kada se vijore zastave Velike Albanije u Tetovu, za to niko ne mora da daje objašnjenje. Od 6 predstavnika Zapadnog Balkana, 4 su Albanci. Tirana, Priština, gospodin Osmani iz Severne Makedone i Dritan Abazović iz Podgorice – rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

10 thoughts on “„OD 6 PREDSTAVNIKA NA BLEDU 4 SU ALBANCI, A ONDA PRIČATE O NEKAKVOM UTICAJU SRBIJE“: IVICA DAČIĆ dominirao na BLEDU – OČITAO LEKCIJU BRISELU! MUK! (VIDEO)”

  1. To Dačo!Šta su 5 šiptara za pravog Srbina.potapaj ih ko kupus,na kraju će tako i da mirišu.Šta kad im tate i mama okrenu ledja,Prokletije će da budu braće, bež te noge pos….. ću vas, ali neće imati gde da se sklone .Točak se okreće ….

    9
    0
    Odgovori
  2. Dacic u elementu hahaha..e on im bas ne cuti.Samo dzaba nema ko i nece niko da ga cuje…cuju oni svi ali na jedno uvonudje na drugo izadje i bas ih briga..oni su „zlatna milijarda“.

    5
    0
    Odgovori
  3. Dravo Dacicu.Rekao si tim mafijasima iz Evropske unije sve u lice. Samo sto se oni iz Evropske unije ne stide nicega jer oni iz Evropske unije nemaju morala, zabora ili su sta je moral, stid. Imaju dupleks standarde. Ne postuju gamad iz Evropske unije one dogovore koje su potpisali sa Srbijom, Rusijom. Jer da su postovali dogovore sa Rusijom nebi bilo rata i ubijanja u Ukraini.

    6
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter