Izvor: BSC Happy
31.08.2023 u 09:37
0

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „SPAJIĆA je „ZVEKNULA“ VELIKA KOLIČINA NOVCA pa IZBEGAVA ZBCG“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Vojislav Šešelj kaže da je Spajić korumpiran 

– Spajić je ušao u neke druge komninacije, verovatno je zveknula i velika količina novca te izbegava koaliciju ZBCG, ali i Dritana Abazovića, jer je raskrinkao Spajičća da i on nije čist. Abazvić je ipak potpisao sporazum sa SPC i bori se protiv kriminalaca – kaže on.

Na današnji dan… podseća lider radikala

– Na danšanji dan 31. avgusta 1941. godine moj dalji rođak Veselin Misita oslobodio je Loznicu. Oko 30 Nemaca je poginulo, a zarobio je 91 Nemca i istog dana bez opružja poslao ih ka Šapcu. Po nalogu popa Vlade Zečevića isto veče ubio ga je atentator sa leđa. On je ubijen s leđa. Ne u jurišu. Njego deda i moj pradeda su bila rođena braća – rekao je Šešelj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter