Izvor: Kosovo Online
16.12.2022 u 21:22
0

OGLASIO SE KFOR: „Pomno pratimo situaciju, pojačali smo prisustvo na severu“

Pažljivo motrimo situaciju na severu Kosova. Kfor ima sposobnost i osoblja da omogući bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice na osnovu rezolucije 1244 iz 1999. godine, naveo je Kfor na Tviteru.

Vojska Srbije na Merdaru uručila Kforu zahtev za povratak na KiM

Kako se dalje ističe „od oktobra pojačavamo naše prisustvo, uključujući dodatne trupe i patrole na severu Kosova ove nedelje. Očekujemo da će svi akteri blisko sarađivati sa Kforom i uzdržati se od provokativnih demonstracija sile, kako bi se osigurala bezbednost i sigurnost svih zajednica“.

– Pozivamo sve strane da se angažuju kako bi se omogućila bezbednost i sloboda kretanja na Kosovu. Kfor će nastaviti da ispunjava UN mandat za sve zajednice na Kosovu. Rešenja treba tražiti kroz dijalog, navodi se na kraju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter