Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 16:16
0

OGLASIO SE MINISTAR VESIĆ: „Po nalogu Vučića hitno asfaltiran pristupni put za OŠ u Velikom Selu“

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu da je, po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, po hitnom postupku asfaltiran pristupni put za osnovnu školu u Velikom Selu u dolini Jadra.

Ministar Goran Vesić istakao je značaj razvoja svih delova Srbije: Za projekte u 9 opština izdvojeno 1,4 milijardi dinara!

Vesić je naveo da je pre tri dana, 22. decembra, predsednik Vučić primio pismo od Svetlane Andrić iz Velikog Sela, majke troje dece, koja se požalila da je u toku asfaltiranje puta koji prolazi pored škole, ali da je pristupni put do samog ulaza u školu ostao neasfaltiran. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Predsednik Vučić je odmah reagovao i uputio mi zahtev da pristupni put do škole bude hitno asflatiran. Odmah sam naložio Putevima Srbije da izađu na teren, a danas, posle tri dana, dobio sam izveštaj da je afaltiranje puta završeno, rekao je Vesić. 

On je istakao da čitava Zapadna Srbija, a posebno deo Podrinja, gde su Loznica i dolina Jadra, ima poseban značaj za Republiku Srbiju. 

Želimo da učinimo sve da građani ostanu da žive u ovom delu Srbije. Preduslov za to je da obezbedimo dobru povezanost putevima koja će omogućiti industrijski razvoj i dolazak novih investicija, naveo je Vesić.

On je podsetio da se u ovom trenutku gradi autoput od Rume do Šapca, koji će biti završen do kraja 2023. godine, a biće izgrađena i brza saobraćajnica od Šapca do Loznice.

– Kada završimo ova dva projekta od Beograda do Loznice automobilom će se stizati za 70 minuta, napisao je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter